Harmonet-tie matkallasi harmoniaan     
  kukka     Koulutus         kukka    Luontaisterapia    kukka        Hyvinvointi   kukka 
      

Etusivu     Henkilöstö   Yhteystiedot    Ajankohtaista   Terapiat  Koulutus  Luontaisterapeutit  Intialaisen päähieronnan terapeutteja   Ki-energiahierojat   Ayurvedahoitajat    Hoitoharjoittelijat      Linkit


Intialaisen päähieronnan Champissagen koulutus

Vantaalla Tikkurilassa

Intialaisen päähieronnan peruskurssit

Viikonloppukurssi (185€)  21.-22.9.2019  
                                               

 

                                                

                       & & & & & & & & & & & & &

                                              
Intialaisen päähieronnan jatkokurssit 
 
 Arkikurssit (165€)  

  
 Viikonloppukurssi (165€)  25.-26.1.2020                                                                 
 
 Intialaisen päähieronnan kurssit soveltuvat ammattikurssiksi sekä heille, jotka haluavat pitää hyvää huolta lähimmäisistään.                      

Peruskurssilla opitaan päähieronnan historiallista taustaa, päähieronta hoitomuotona, otteet, perustyömenetelmät, hoitoistunnon muodostuminen, vasta-aiheet, yleistä hoitotyöstä ja todella runsaasti käytännön harjoittelua.

Kurssiin sisältyy monipuolinen, kuva kuvalta eri työvaiheittain etenevä työkirja
(60 s/A4) sekä erillinen n. 2-2,5 oppituntia kestävä yksityisopetus- ja näyttöhoitoaika.
Kurssi 17,5 oppituntia + yksityisopetus.
Kurssihinta 185 €

Jatkokurssilla tutustutaan pään ja ylävartalon anatomiaan, heijasteisiin, meridiaaneihin, akupisteisiin ja opitaan runsaasti vaihtoehtoisia, syventäviä menetelmiä sekä hoitoesimerkkejä. Kurssilla opitaan ymmärtämään tekniikan takana vaikuttavaa hoitoajatusta ja hyödyntämään siten jokaiselle asiakkaalle parhaiten soveltuvat tekniikat ja hoitopaikat. Runsaan käytännön harjoittelun ohella opitaan päähieronta makuuasennossa tehtynä (asiakkaiden mielestä paras tapa tehdä, sopii erityisen hyvin mm. kosmetologien vastaanotoille).
Kurssiin sisältyy kuvitettu, käytännöllinen työkirja (70 s /A4) sekä selän rentoutushierontaopas (22 s / A4). Kurssi 17,5 oppituntia.
Kurssihinta 165 €
Jatkokurssin ja näyttöhoidon suorittaminen oikeuttaa Intialaisen päähieronnan diplomiin.

Kouluttajana kursseilla toimii diplomiluontaisterapeutti Arja Hartemo, jolla on yli 30 vuoden kokemus kouluttajana, työmenetelmien tutkijana ja kehittäjänä sekä yli 20 vuoden vankka ja monipuolinen ammattitaito terapeuttina. Intialaista päähierontaa hän on tehnyt yli 15 vuotta.
Kurssisarja toimii ammatillisena koulutuksena ja antaa valmiudet tehdä päähierontaa paitsi rentoutukseen, myös erittäin syvällisesti vaikuttavana hoitona.

Kurssiviikonloput ovat tehokkaita, mutta myös innostavia, virikkeellisiä ja vaikuttavia tapaamisia; saammehan siellä kukin useita hoitoja ja nautimme toisten, samanhenkisten kurssilaisten seurasta.

Kysele rohkeasti lisää tai tule tutustumaan vaikkapa käymällä ihanassa päähieronnassa.
Tervetuloa!  

Sitovat ilmoittautumiset joko sähköpostiin tai puhelimitse. Varausmaksu 50€ laskutetaan ilmoituksen ja paikan varauksen jälkeen ja vähennetään lopullisesta kurssimaksusta. Alle 2 viikkoa ennen kurssia tehdyistä peruutuksista  pidätetään varausmaksu.
 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Arja Hartemo 044-2981886
Harmonet
Orvokkitie 13
01300 Vantaa

lisätiedot p. 044-2981 886  Sähköposti                    Takaisin     Etusivulle