Harmonet-tie matkallasi harmoniaan     
  kukka     Koulutus         kukka    Luontaisterapia    kukka        Hyvinvointi   kukka 
      

Etusivu     Henkilöstö   Yhteystiedot    Ajankohtaista   Koulutus  Luontaisterapeutit  Intialaisen päähieronnan terapeutteja   Ki-energiahierojat   Ayurvedahoitajat     Linkit  Verkkokoulutukset

                Metamorfinen hoito by Robert St.John

                    Nyt verkkokurssina, katso täältä
     

Olen tehnyt Metamorfista hoitoa yli 20 vuoden ajan, ja joka kerta edelleen yllätyn hoidon moninaisuudesta ja upeista hoitokokemuksista. Haluan koko sydämestäni välittää tätä hoitoa mahdollisimman monelle. Koulutan hoitoa sen alkuperäisen kehittäjän Robert St. Johnin mukaisesti.

Hoito on helppo oppia ja sitä voi antaa kaiken ikäisille, myös raskaana oleville.

Metamorfinen hoito on hoitomuoto, jossa kevyellä kosketuksella käsitellään jaloissa, käsissä ja päässä olevia selän heijasteita sikiöaikaisten lukkiutumien vapauttamiseksi.
Selkäranka on kehon tuki ja elämän varasto, se säilyttää kaikki muistot syntymää edeltävältä ajalta. Selkärangan heijasteita koskettamalla mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisemmaksi.
Elämä itse on suuri parantaja. Metamorfisessa hoidossa autetaan tätä paranemisprosessia, koska ihminen on vuosien saatossa menettänyt intuitiivisen kykynsä parantaa itse itsensä. Paraneminen voi tapahtua fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla.
Metamorfisessa hoidossa käsittelijä on katalysaattorin asemassa, ihminen itse hoitaa itseänsä oman elämänvoimansa avulla, joka käsittelyssä voimistuu niin, että

henkilö voi tehdä oikeat ratkaisut oikeaan aikaan elämänsä suhteen ja löytää tasapainon kautta stressittömän elämän.

Lisäksi hoito on mitä mainioin rentoutushoito arjen kiireiden keskellä.
                                                                       
Historiaa

Hoito juontuu vyöhyketerapiasta, mutta on mennyt askeleen pidemmälle, fyysiseltä alueelta psyykkiselle ja henkiselle. Englantilainen naturopaatti Robert St. John kehitti tämän menetelmän 1950 luvun lopulla ja nimitti sitä alkujaan esisyntymäterapiaksi ja myöhemmin Metamorfoosiksi, muodonmuutoksen hoidoksi.
Yksi Robert St. Johnin oppilaista, kanadalais- englantilainen Gaston Saint-Pierre muokkasi hoitomuotoa lisäten siihen universaalit prinsiipit ja nimesi hoidon Metamorfiseksi tekniikaksi.

Vuonna 1976 Robert St.John tutustui amerikkalaiseen Cindy Silverlockiin ja opetti hänelle hoitomuodon alkuperäisessä muodossaan. Hoidossa elää täten edelleen Robertin alkuperäinen henki, "ajatus", metamorfoosi, sillä Cindyn sanoja lainaten, Robertissa oli metamorfoosi , sen olemus itsessään. Robert ei halunnut käyttää hoidosta nimitystä tekniikka, koska hänestä hoito ei ollut tekniikka, vaan luominen, intuition kautta uudesti syntyminen.

Cindy Silverlock on jatkanut Robertin työtä ja kouluttaa laajalti USA:ssa ja Kanadassa Metamorfoosia. Muita alkuperäisen hoidon kehittäjän työn jatkajia on mm. Donna Armanasco Australiassa sekä Margaret Boland Irlannissa.

                            

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Arja Hartemo 044-2981886
Harmonet
01390 Vantaa       
Sähköposti

Etusivu          Takaisin