Harmonet     
  kukka     Koulutus         kukka    Luontaisterapia    kukka        Hyvinvointi   kukka 
      

Etusivu     Henkilöstö    Yhteystiedot    Ajankohtaista   Terapiat  Koulutus  Luontaisterapeutit  Intialaisen päähieronnan terapeutteja   Ki-energiahierojat   Ayurvedahoitajat   Linkit  Verkkokoulutus

 

KUUMAKIVIHIERONTAKURSSI
HOT STONE
Massage Shila Abhyanga
NYT VERKOSSA

Nyt vihdoin verkkokurssina 130€.

Olen tehnyt yli 20 vuotta kuumakivihierontaa ja asiakkaat ovat ihastuneet siihen. Myös lähiopetukset olivat suosittuja ja kurssit täyttyivät nopeasti. Nyt kun olen lopettanut lähiopetukset, voin ilokseni tarjota tätä upeaa hoitoa myös verkkokoulutuksena. Materiaali on runsasta ja opit sen avulla hyvin tämän kysytyn hoidon. Saat myös aina etätukea opiskelun ajan.

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä mm. Intiassa, Tiibetissä, sekä Havaijilla.
Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. 


Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin; koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan  lämpimät kivet. Vapauttaessaan lämpöä, nämä kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen, puhdistaen ja energisoiden sitä. Myös hieronta tehdään lämpimillä kivillä.
Kuumakivihieronnassa suosittelen luonnon hiomia basalttikiviä. Luonnon hiomat kivet tuntuvat iholla yhtä pehmeiltä kuin posken iho ja ne jakavat tasaisesti lämpöä; basalttikivi
sitoo lämpöä pitkään ja vapauttaa sitä hitaasti.

Kuumakivihieronnan vaikutukset
Kuumakivihieronnassa yhdistyy intialaisen hieronnan ja lämpimien  kivien rentouttava vaikutus. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö
tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista.
Se myös vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti; lämmön ja hieronnan yhteisvaikutuksesta


    
veri- ja imunestekierto lisääntyy,
     aineenvaihdunta tehostuu
     hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa,
     laukaisee tehokkaasti stressiä, purkaa jännityksiä ja
     parantaa koko elimistön yhteistoimintaa. 

 

Kuumakivihieronta on ihanteellinen hoitomuoto rentoutusta hakevalle, mutta on paljon enemmän kuin pelkkä "hyvän olon hoito".

Voit tehdä erilaisia hoitokokonaisuuksia, esimerkiksi

koko kehon hieronta (75 min tai 90 min)
ylävartalohieronta 75 min
kasvojen ja hartioiden hieronta 50 min
 

Suosittelen kivien lämmittämisessä tasolämmitintä!

 

Sähköposti

Harmonet Koulutus
Arja Hartemo
01390 Vantaa   lisätiedot p. 0442981 886        

takaisin                             etusivulle